Algemene voorwaarden

Welkom bij Bezorgland!

Bedankt dat je gebruik maakt van Bezorgland, hét online eten-bestelplatform. Door gebruik te maken van onze diensten ga je akkoord met deze voorwaarden. Lees de voorwaarden zorgvuldig door. In dit document behandelen wij:

Definities

  • Consument - een natuurlijk persoon of rechtspersoon die een Bestelling plaats via het Platform. Wanneer we je, jij of jou(w) gebruiken bedoelen we de Consument.
  • Aanbod - Het productaanbod van de Verkoper dat door jou via Bezorgland kan worden besteld.
  • Verkoper - Een bedrijf dat producten aanbiedt via Bezorgland volgens de voorwaarden van Bezorgland.
  • Bestelling - Een bestelling van producten uit het Aanbod geplaatst via Bezorgland
  • Account - Het account waarmee je inlogt op Bezorgland.
  • Valse bestelling - Een foutieve bestelling, bijvoorbeeld door incorrecte contactgegevens of door de bestelling niet in ontvangst nemen.
  • Overeenkomst - Een overeenkomst tussen de Consument en de Verkoper voor het afhandelen van een Bestelling.
  • Dienstverlening - De diensten en werkzaamheden die wij aanbieden aan de Consument. Waaronder het publiceren van het Aanbod van de Verkoper, het faciliteren en tot stand laten komen van Overeenkomsten en het doorsturen van bestellingen naar de Verkoper.

Toepasselijkheid

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de Dienstverlening van Bezorgland aan de Consument. Op het Aanbod zijn daarnaast de Algemene voorwaarden Verkoper van toepassing.

Overeenkomst

De overeenkomst komt tot stand wanneer je op ‘Bestellen’ klikt tijdens het bestelproces. De overeenkomst kan alleen worden uitgevoerd wanneer je volledige en correcte informatie verstrekt tijdens het bestelproces.

Bezorgland is en wordt geen partij bij deze overeenkomst en is niet aansprakelijk voor de uitvoering hiervan.

Aanbod

Bezorgland handelt én publiceert het Aanbod namens de Verkopers op het platform. Het Aanbod wordt door de Verkopers aangeleverd. Bezorgland is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor het Aanbod. Voor vragen over het Aanbod kan je rechtstreeks contact opnemen met de verkoper.

Bestelling

Door een Bestelling te plaatsen via Bezorgland ga je een overeenkomst aan met de Verkoper voor het leveren van het geselecteerde Aanbod. Bezorgland zal het plaatsen van een bestelling per e-mail aan je bevestigen. Vervolgens ontvang je een bevestiging van de Verkoper via Bezorgland met meer informatie over de levering van de Bestelling. .

Het is niet mogelijk zelf een bestelling te annuleren, wél kan de Verkoper de bestelling voor je annuleren. Ook heeft de Verkoper zelf heeft het recht een Bestelling te annuleren, bijvoorbeeld omdat het Aanbod niet meer beschikbaar is.

Bij het plaatsen van Valse bestellingen heeft Bezorgland het recht om jouw Account te deactiveren en toekomstige bestellingen te weigeren. Tevens heeft Bezorgland het recht om Bestellingen te weigeren wanneer er gerede twijfel bestaat over de authenticiteit van de Bestelling. In dit geval zal Bezorgland eventueel betaalde gelden terugboeken op dezelfde rekening als waarmee betaald is. In het geval van valse of frauduleuze Bestellingen kan Bezorgland overwegen hiervan melding te maken bij de politie.

Betaling

Bezorgland is door de Verkoper geautoriseerd om betalingen voor Bestellingen in ontvangst te nemen.

Wanneer er een Overeenkomst tot stand is gekomen ben je verplicht om te betalen voor je Bestelling.

Privacy

In ons privacybeleid wordt uitgelegd hoe we omgaan met persoonlijke gegevens en hoe we jouw privacy beschermen. Door onze diensten te gebruiken ga je ermee akkoord dat Bezorgland jouw gegevens gebruikt in overeenstemming met het privacybeleid.

Over Bezorgland

Bezorgland B.V. is ingeschreven bij de KVK onder nummer: 84065850. Wenst u direct contact, dat kan via het volgende telefoonnummer: 085-7828123.

Versie 1.1, gepubliceerd op 18 juli augustus 2022